Ordentligt kallt på tisdag?

Det gråtrista vädret håller i sig ett par dagar. Temperaturerna håller sig över det för årstiden normala. Det betyder givetvis inte att det är plusgrader överallt. I stora delar av Norrland är det både kallt och snö. Men som helhet är det mildare än normalt och solen lyser med sin frånvaro.

Prognosen med ett omslag i vädret i nästa vecka står sig ännu. Dock ser det inte ut att bli ett allmänt snöfall innan dess. Däremot snö i Norrland och intensivt snöfall i Östersjölandskapen nästa vecka.

Den stora skillnaden i vädret kommer att märkas i temperaturen som faller kraftigt under måndag-tisdag nästa vecka. Det kommer att bli ordentligt kallare med flera minusgrader även i Svealand och Götaland.

Återstår att se om det står sig fram till Jul.

6 tankar på “Ordentligt kallt på tisdag?”

  1. Hej
    Jo det blir nog som jag har trott både snö o kallt till jul här i småland Jag har ju en del erfarenhet av vädret efter så många år för detta inresse
    M v h Ingvar i Ekenässjön

    Svara
  2. Ingvar ni i småland har alltid tur med vädret:) jag menar ni får alltid snö, som oftast ligger kvar. här uppe i skövde trakten har vintrarna vart som bort blåsta dom senaste 7-8 åren bara töväder å slask, tråkigt men sant.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: