Boka/förfrågan om uppdrag

Beskriv vad du är intresserad av samt kontaktuppgifter (mail och telefonnummer).

Vill du hellre ringa direkt så går det bra på 08 – 24 00 70, eller kontakta martin genom ett mail till martin (at) swc.se.

Referenser. Martin har mångårig erfarenhet av att föreläsa och utbilda såväl allmänhet som skolungdomar, politiker och företagsledare.

Pris. Efter överenskommelse.

Martin Hedberg
Martin Hedberg

 

Hopp om förändring till något bättre. Klimatförändringar är en av vår tids stora ödesfrågor. Får frågor har under så lång tid som decennier varit aktuell på motsvarande sätt. Från att från början endast ha engagerat initierade forskare till att bli en fråga för allmänhet, politiker, näringsliv och investerare.

Mycket tyder på att tillräckligt stora och inflytelserika krafter har börjat förändra samhället i en positiv riktning. Allt fler rörelser växer fram hos allmänheten. Folk och företag har börjat ”Walk the Talk”, flytta sig i den riktning som vetenskapen säger är nödvändig för att minska påverkan och anpassa sig till oundvikliga förändringar av vår miljö.

Här kan du skicka oss förfrågan om föreläsning,workshop, moderator- eller konsultuppdrag.

  • Föreläsning. Martin, och i en del fall även John Pohlman, föreläser om klimatförändringar. Var står vi idag och hur fungerar egentligen växthuseffekten? Vilka är de förväntade konsekvenserna? Hur kan vi anpassa oss och vad kan vi göra för att minska påverkan på klimatet? Vad är kopplingarna mellan klimatförändringar och extremväder? Hur påverkas finans- och försäkringssektorn? Vad sker inom säkerhetspolitiken? Vad kan den enskilda människan göra och hur kommer vi att påverkas?
  • Moderator. Att moderera samtal och debatter innebär bland annat att jag ser till att arrangörens frågeställning belyses ur olika vinklar och att deltagarna får komma till tals i för att ge sin syn på frågor samt att öka kunskap och insikter såväl bland åhörarna som hos de andra deltagarna på scenen.
  • Workshop, Climate Interactive och AtKisson. Insikter som förändrar strukturer, strategier och affärsmodeller hos organisationer.
  • Konsultuppdrag. Rådgivning åt styrelser i börsnoterade bolag samt utredningar rörande klimat, väder och energifrågor.

/Martin

 

%d bloggare gillar detta: