Om

Beyond One Degree publicerar episoder både på engelska och svenska. Från huvudmenyn kan du välja språk och därmed sortera avsnitten.

När du prenumererar på avsnitten via ett flöde, iTunes eller någon annan podspelare så får du alla avsnitt. Många i Skandinavien förstår svenska och i princip alla kan tillräckligt med engelska för att följa podavsnitten oavsett språk. Så läser du det här så är det inget större problem.

Men för de som bara förstår engelska så kan det, innan jag har klurat ut hur man gör inte bara sajten utan även flödet av podavsnitten tvåspråkig, vara lite knepigt att ibland starta ett avsnitt på svenska. Jag skall försöka lösa det, men fram till dess får man helt enkelt hoppa över det avsnittet. Nästa är förmodligen på engelska.

Min avsikt var ursprungligen att publicera avsnitten veckovis. Det blev inte så, utan publiceringen är mer stokastisk. Jag hoppas att ni har överseende med det och istället uppskattar att jag hellre lägger ner mer tid och omsorg på att hitta rätt personer, anslag och kvalitet i respektive avsnitt.

/Martin Hedberg