Ostadigt med regnskurar

Av Martin Hedberg

Idag söndag väntar vi regnskurar på många platser i Sverige. Inte alla och inte hela tiden, men tillräckligt för att utgöra en markant skillnad mot igår. Det är nog en och annan bröllopsengagerad person som pustar ut över att idag är idag och inte igår. 🙂

Temperaturerna blir inte heller lika höga som igår lördags. Högst temperatur väntar jag att det skall bli i östra Norrbotten och i Blekinge med omkring 20 grader. Annars överlag mellan 10 och 16.

Kommande vecka inleds med ostadigt väder, men under tisdag och onsdag väger ett svagt högtryck till. Det ger en del sol och något varmare. Dock så är de riktigt höga temperaturerna frånvarande i norra Norrland. Men det betyder inte att det bli kallt, bara att det är vad som kan kallas ”för årstiden normalt”.

/Martin

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

3 CommentsLeave a comment

  • Nu hade martins kristallkula fel igen.I går söndag var rätt solig och upp till 25 grader, en bra bit över denna prognos särskilt som nybro där jag bor inte ligger i blekinge utan östra småland som väntades få 18 grader som visserligen uppdaterades under dagen till verkligheten till skillnad mot smhi som envisades med 19 grader och regnskurar blandat med sol,långt från reality så att säga.Jag vill nog ändå ge mr hedman tummen upp för att hans sida ändå valde att justera fakta mot det vi ser och upplever.Nu hade säkert många platser rätt ostadigt ändå,grattis till er eller får ni gärna byta med mig.Ha en bra kväll och förhoppningsvis en god midsommar till alla utan regn då förstås,kan du lova det martin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *