Områden med snö på väg

Det första snöområdet har redan dragit in över västra Götaland. Dess tyngdpunkt fortsätter åt nordost och berör Svealand under fredagen.

På lördag kommer nästa snöområde in. Återigen är det Götaland och Svealand som får påspädning.

Vintern håller i sig.

/Martin

Related posts

4 Thoughts to “Områden med snö på väg”

 1. fogge

  Det är vad jag kallar ”Väderspänning…”

 2. Evert Sundström

  Härligt! Nu får vi äntligen en riktig vinter. Kylan gillar jag inte, om det blir riktigt kallt. Men snön! Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som i fjol. Nästan metertjockt snötäcke och strålande skidväder för alla skidälskare. Vid temperaturer omkring nollan gjorde vi snögubbar och fästningar av snö. Snöbollskriget var väl inte så roligt egentligen, men allt det andra var bara ”kul”. Och att skotta snö gav en skön känsla.
  Men nu är min snötid förbi. Och alla som inte gillar snöiga vintrar bör vi förstås ha medlidande med.

 3. När är det slut på all snö igentligen?
  Man kan ju inte gå ut snart!

  Jag tycker det räcker nu!

 4. britt-Marie Abrahamsson

  Jag är sååå trött på snön. här nere i Skåne brukar man känna att våren är om knuten sista veckan i februari (på sportlovet)

Kommentera