När kommer nästa högtryck?

Martin Hedberg

Efter regn kommer… mer regn.

Den här sommaren verkligen jobbar på att göra semesterfirare besvikna. Men det växer bra i naturen och brandrisken är, typ liten.

När slutar det regna? När kommer nästa högtryck?

Jo som jag beskriver i filmklippet ovan så är det ostadigt väder fram till och med fredag. Det blir inte regn hela tiden, men ändå betydligt mer regn än sol.

Fast under helgen så kommer en högtrycksrygg och stabiliserar vädret. Inte så att vi får värmebölja igen, men i alla fall en del sol och lite varmare.

Vill du se mer klipp eller prenumerera på dem? Besök vår YouTube-kanal.

Vill du söka på prognoser på just din ort, inklusive se det senaste väderklippet? Besök Vädercentralen.

/Martin

            

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

6 CommentsLeave a comment

  • Knappt två veckors fint och varmt väder på två och en halv månad. Det väderläge som råder nu är ett stort skämt. Lågtryck efter lågtryck pumpas in mot skandinavien. Nästa veckas prognoser 18-20 grader och regn, regn, regn. Ett lite stabilare högtryck, är det en önskedröm?

  • Verkar som att man får hålla tummarna för att Augusti levererar. Här uppe i Västerbotten har vi knappt över 15-16 grader i vattnet i insjöarna, och myggen hinner ju genomföra en ofrivillig bloddonation innan man ens hinner ner i vattnet. Trist sommar hittills, i alla fall i enlighet med mina preferenser.

  • Är det bara jag som tycker att fonten på vädercentralens mobilsida är pyttepytteliten? Går ju inte att förstora heller. Jag använder ändå en iPhone 6.

  • Efter den här ”sommaren” så kommer psykologerna få fullt upp i höst med att ta hand om alla deprimerade och osolade svenskar 🙂