Din bild i Aftonbladet

Av Martin Hedberg

Genom ett samarbete med Aftonbladet så kan du få din bild publicerad i Aftonbladets pappersutgåva. Den kommer att visas på de sidor som innehåller sommarväderspecial.

 

Varje dag under resten av juni så väljer en bildredaktör ut en av bilderna som du laddat upp på Klart.se/foton. Det skall vara en bild som säger något om det svenska vädret. Det får gärna vara människor på bilden, men den kan givetvis även vara bara natur. Det är hur som helst bra om bilden förmedlar känslor.

Inför att bilden publiceras så kommer en journalist att kontakta dig via telefon för att göra en liten intervju om situationen. Lämna därför med ditt telefonnummer när du laddar upp bilden. Ditt telefonnumret och e-postadress publiceras inte offentligt, det är bara synligt för oss på Klart och för Aftonbladets journalist.

Det kommer givetvis att vara en hel del bilder som är bra, men ändå inte publiceras. Du som besökare kan ta del av alla bilder genom att klicka på fliken ”Foton” här på sajten. Bilderna sorteras efter län, så har du varit inne och kollat detaljerade väderprognoser så får du välja ”Alla län” för att se alla bilder.

Lycka till med fotograferandet. Kanske är det just din bild vi ser både här på sajten och i Aftonbladet i sommar. Gå till Ladda upp bilder.

/Martin

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

4 CommentsLeave a comment

  • Hur kommer det sig att du bara svara på vissa människors frågor? Jag, och flera andra har ställt frågor, och sen inte fått svar. Är det bara för att du inte kan svara, eller är det för att du inte hinner eller tycker att det är onödiga frågor?

    Martin: Hej Gustav. Det är i bland beroende på att jag inte har tid, ibland för att jag har förhoppningen att andra läsare skall gå in och deltaga i dialogen.

  • Jaja.
    Tänkte bara dubbelkolla. Det står att vi ska få 49 mm regn (i Resmo) på onsdag. Kan det vara rätt?

    Martin: Skrev just en artikel om det kommer en del regn på onsdag… Jag är inte säker på om det verkligen blir 50 mm, men det ser ut att bli ordentligt blött i alla fall.

  • fy vad varmt det är urs!! man borde spränga solen i bitar men svenskar är ju för feg på att röra sig mera så dom vill ju ha värme. Om´man spränger solen i bitar så blir det inte så jävla varmt. Det räcker med 15 till 20 grader inte mera.