Novemberrekord i Hudiksvall

Under måndagen var det rekordvarmt i Hudiksvall med 17,6 grader. Aldrig tidigare har man uppmätt en så hög Novembertemperatur i Norrland.

Det blir lite svalare, men fortsätter att vara för årstiden milt väder.

/Martin

               

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

6 CommentsLeave a comment

  • Det är underbart med värmen nu i November . Men nu börjar väl alla undra om det är växthuseffekten som vi ser resultatet av nu? Enligt SMHI dröjer det 50-70 år om inget görs nu när det gäller om vi ska få några vintrar i södra Sverige . För min del får det gärna vara utan snö o kyla men det är klart riktigt normalt är det kanske inte.

  • Hej Martin tänkte fråga eftersom jag bor i södrasverige har jag tänkt o gallra lite i min skog nästa månad har lita som jag måste ta ner. Eftersom det verkar inte bli någon vinter i år så hoppas jag på någon dag med minusgrader i december så jag lätt kan skotare ut virket för det är lite sankt i marken där jag ska ta ner träd.skulle vara bra om det frös åt lite. Men vad jag har förstått så blir det hösttemperaturer ända till våren.Hörde att alla väderinstetut hadde fått samma långtidsprognos