En hel del sol -och lite regn

Ett område med regn och snöblandat regn passerar under natten mellan torsdag och fredag. Det ostadiga och lite gråmulna vädret håller i sig en bit in på fredagen. Detta i samband med ett lågtryck som passerar Skandinavien.

Men i övrigt så är det högtryck som kommer att prägla väderkartorna under påsken. Det blir mestadels klart väder från fredag kväll och över lördag och söndag. Detta betyder att temperaturen sjunker en hel del under natten, men även att det blir soligt och stigande temperaturer under dagarna.

/Martin

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

2 CommentsLeave a comment

  • Enligt prognosen så ser det ut som att den meteorologiska sommaren kommer att anlända på lördag här i Skåne. Kan det stämma?

  • Hej på er alla och glad påsk.Nu stundar ju påskhelgen och då ska ju inte minst vädret vara bra.Prognoserna lovar ju värme och sol
    åtminstonde från Lördag o Söndag men annandag påsk (Måndag) ska det tydligen bli regn då kommer ett lågtryck från Polen så sa de i gårkväll (Torsdag) det är som vanligt med prognoser svajigt hit o dit.Kommer ovädret från Polen så är det som vanligt ingen som kan säga hur det bli.Jag är inte förvånad i början på veckan skulle det vara fint hela helgen så vi får väl se hur det blir det kommer väl någon dum bortförklaring som vanligt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *