Väder i Aftonbladets Morgon-TV

Väder på Aftonbladets Morgon-TV

Aftonbladet har börjat (sedan i onsdags förra veckan) att sända morgon-TV. Studioprat med sammanfattade nyheter varje kvart. Vardagar kl 06-09. Jag har medverkat fyra av de fem dagarna man har sänt, såväl genom telefonintervju som genom medverkan i studion.

Nedan finner ni dagens sändning, nu har vi även tagit fram lite rudimentär grafik att visa vid behov.

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

7 CommentsLeave a comment

   • Hoppas det var en stOr skylt! 🙂
    Journalister borde iaf vara experter på språk. Apropå skyltar, vägverket får man ha lite mer överseende med. Den här skylten passerade jag själv för några år sedan.
    http://www.avigsidan.com/avigsidan/zpict/valj_omojligt.jpg
    Men vem vill åka förbi Tidaholm? 🙂
    Ska jag få till något om väder, så låg just Tidaholm etta i snödjupsligan för hela landet i slutet av November 2010.

 • Hej Martin! Hur ser det ut inför vintern? Kommer det varma havet att göra att vi får en varm vinter likt den förra eller kan jag förvänta mig snökanoner längs norrlandskusten?

 • Tycker mig kunna se att ni (Klart.se), ändrar prognoserna varje dag till något kallare dagar, för Södra Sverige.
  Tittar på ort strax utanför Göteborg, några mil in i landet, och det ser ut att kunna bli nollgradigt och minusgrader på nätterna de kommande 10 dagarna. Det är ändå ”lite kyla” och bör kunna resultera i lite snö om man har tur.

 • Ja nu är ju November snart slut och snön o även solen har lyst med sin frånvaro. Men idag lyser ialla fall solen på Småländska höglandet härligt. Aftonbladet menar på att det är den solfattigaste November på över 100 år jaja dessa skitblasker slår ju på stort jämt . Snart blir det väl den kallaste vinter på 100 år eller den mildaste.(jag hoppas på det senare). Det är inte mycket till seriöst i blaskorna nu för tiden o så undrar de varför folk inte köper deras tidningar. Herregud hur dumma får de bli.

  • Fast just i fallet med soltimmar i november är ”skitblaskorna” och tv-kanalerna väldigt många.
   Det har rapporterats en massa i både tidning, radio och tv om den solfattigaste november någonsin för Södra Sverige. För Norra Sverige i många fall det motsatta. Rekord i antal soltimmar.
   Sådana här rekord rapporteras det naturligtvis om, och pratas om. Det går inte att sticka under stol med att november varit fullständigt grått och vädermässigt värdelöst i november.