På väg till Miami

Då är man på väg till Climate Reality Leadership i Florida.

image

Försöker packa så att jag kan ta allt som handbagage.  Dessutom är det trist att bära på saker som man inte använder. Men i vanlig ordning så vill man inte lämna något hemma som man kommer att sakna… Det jag har med kan delas in i kategorierna Kläder, Teknik och Fåfänga. Exempel på det senare är den där extra skjortan och snygga skor. Det hade jag kunnat lämna hemma, men samtidigt så har jag varit med om att känna mig oklädd och det är inte heller kul.
Jag har alltid planer för hur jag skall fördriva tiden under själva resan, men i verkligheten hinner man inte så mycket. Bytte i sista stund böckerna på bilden till Simple Complexity av Neil Johnson. Har också ett par podcast och musik.
Total skall det få plats i en 40 liters ryggsäck och väga max 9 kg.
/Martin

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

2 CommentsLeave a comment

  • Mellanlandar på Heathrow och kan ge en kort inledande och ofullständig recension av boken. Har läst 40 sidor och är lite besviken. Dels för att författaren upprepar sina exempel: bilköer och aktiemarknad, dels för att han blandar samman ”minne” och ”återkopplingar” i sin definition av komplexa system, dels för att han varken har med ”Flöden av energi och/eller information” eller ”olika tids- och rymdskalor” i definitionen.
    Men eftersom jag bara har en bok med mig så läser jag vidare. Jag kanske övertygas senare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *