Gissa vad sajten Sportvader.se handlar om!

Vi har alla utövat någon form av sport eller idrott som har krävt anpassning till rådande väder. Vare sig utomhus eller från soffan. Och det är inte sällan som vädret ställer till det eller på något annat sätt har en avgörande betydelse för utgången.

Givetvis påverkas sporter som segling och skidåkning av vädret. Men även fotboll, löpning, cykel, trav och friidrott påverkas. Såväl arrangörer som utövare, både elit, motionär och åskådare, måste förhålla sig till vädret.

Dessutom presterar vi själva, och eliten, olika vid olika vädertyper. För alla som är det minsta intresserade av resultat och statistik så är vädret en inte helt oväsentlig faktor.

Därför har vi påbörjat arbetet med en sajt som samlar väder och sport under samma paraply. Vi börjar med fotboll och Allsvenskan.

/Martin

PS. Det var egentligen inte meningen att denna artikel skulle publiceras förrän om några dagar när vi går live med sajten. Jag hade dock artikeln uppe parallellt med en annan artikel som var den som jag egentligen skulle publicera på en annan sajt (http://klimathuset.se/att-odla-energi-i-havet/). Nu är båda publicerade. 🙂 DS.

            

About author View all posts Author website

Martin Hedberg