Bygger om sajten

Det är med stolthet vi arbetar med en i sammanhanget erfaren sajt, den har funnits i drygt sex år, mognat och blivit allt mer erfaren och kunnig. Vi har publicerat drygt 1200 artiklar och ni läsare har presterat drygt 15.000 kommentarer.

Bra verktyg som vi inte behövde använda.

Bra verktyg som vi inte behövde använda.

 

Vi har arbetat en tid med att uppdatera sajten/bloggen med ett nytt utseende vilket ni kommer att se och uppleva med start kommande dagar.

Men det är inte bara utsidan som ändras, vi utvidgar fundamentet och lägger till innehåll. Sajten får en separat avdelning för bilder och grafik samt väderklippet dvs prognos och kommentar i videoformat. Bloggen finns kvar och kompletteras med andra format och innehåll.

Fortsatt välkomna, mycket nöje och kunskap. 🙂

/Martin

PS. Det är avsiktligt som vi inte anger en fast tidpunkt som sajten uppdateras. Vi har en målsättning att det skall ske under helgen, men tekniken tar den tid den tar och vi släpper inte något innan det är färdigt. DS.

         

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

1 CommentLeave a comment

  • ser ut som vintern i södra halvan av landet uteblir helt .ENLIGT de flästa väderinstetut o deras långtidsprognoser så pekar det super milda hållet