Hur blir helgvädret? Ställ frågor, få svar live

Idag kl 13 kommer jag att göra en livesändning över Facebook kring helgvädret. Du kan redan nu posta dina specifika frågor, antingen här på bloggen martinhedberg.se eller på bloggens Facebooksida.

Kommer sommarvärmen att stå sig? Hur länge skall det regna? Skall ni äta ute, funderar du på hur mycket kläder man skall packa med barnen som skall på camping eller undrar hur mycket vind man kan vänta sig i skärgården?

En poäng med livesändningar är att man även kan kommunicera direkt, samtidigt som sändningen pågår. Jag skall försöka hinna med att svara på några såna frågor också, men jag tar helt ett knippe frågor i förväg. Dels så kan jag behöva kolla upp specifika saker, dels skall jag hinna med att läsa frågorna samtidigt som jag sänder.

För att få en notifiering om när sändningen går igång så bör du följa/gilla bloggens Facebooksida.

/Martin

PS. Min personliga fb-sida och bloggens fb-sida är inte samma sak. Du får gärna följa bägge, men det är över den senare (länken ovan) som jag gör livesändningar. DS.

About author View all posts Author website

Martin Hedberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *